Cenaclul de toate zilele

Sâmbătă, 31 Martie 2012, Scris de Gheorghe Airini


 

Despre noi  :

 

 

Alexandru Musina, profesor universitar, directorul Editurii Aula, scriitor, reprezenant al generaţiei optzeciste: Sunteti niste copii extraordinari prin ceea ce realizaţi…Nu numai faptul că faceţi literatură, ci şi faptul că sunteţi preocupaţi de fenomenul literar, că citiţi, vă încadrează în acea categorie de viitori intelectuali          , menită să constituie elita unei societăţi.

 

 

Ion Hobana, scriitor, preşedintelel juriului la concursul de proză SF organizat de Biblioteca judeţeană Vrancea, cu ocazia Târgului de carte, aprilie 2005: Mă bucur să iau parte la  o astfel de şedinţă a unui cenaclu literar ce   reuşeşte să iasă din lumea obişnuitului prin ceea ce face. Ceea ce am ascultat astăzi a fost o încântare, cu atât mai mult cu cât astfel de evenimente au loc, din păcate, destul de rar şi  tocmai de aceea ele trebuie apreciate la justa valoare.

 

 

Prof. Teodora Fântânaru. Directorul Bibliotecii Judeţene Vrancea: Pentru noi nu este tocmai o surpriză faptul că acest cenaclu literar a cunoscut astăzi succesul, întrucât activitatea lui ne este cunoscută de mai mult timp. Sperăm ca şi pe viitor  colaborarea să continue în această casă a cărţii care este biblioteca.

 

 

 

 

Scurtă prezentare a cenaclului

 

 

 

 

 

Acest cerc literar  a luat fiinţă acum trei ani; el reuneşte iubitori de literatură şi artă şi se adresează elevilor din  diferite generaţii, de la pionii de clasa a V-a, până la seniorii scrisului  de orice vârstă.Prin ceea ce facem noi, literatura nu rămâne doar un obiect de studiu la şcoală, ci devine o bucurie pentru suflet şi minte.

Întâlnirile noastre  de lucru au loc, de obicei, în prima săptămână a lunii şi urmează un anume ritm(vioi şi vesel) şi o oarecare structură, de obicei prezentate în afişul ce anunţă evenimentul nostru.

                                                                                                                                                                     Prof. coordonator,

                                                                                                                                                                          Anişoara Piţu

 

 

 

O ora la cenaclu - o experienta reusita: copii care isi spun parerile, profesorii care prezinta anumite teme interesante, o atmosfera placuta si un paradis al literaturii care s-a deschis pentru o clipa in fata multor copii, in fata unor priviri curioase.

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                 Redactor şef,

                                                                                                                                    Sorin Leonte, clasa a VI-a A

 

Coperta Revistei ,,Cenaclul de toate zilele''se poate vedea aici, in format word.


Ultima actualizare (Sâmbătă, 8 Decembrie 2018 08:48)

Revista școlii


Arhiva

Sondaj


Ce parere aveti despre site-ul scolii?

  • O necesitate
  • Imi place ...
  • Trebuie imbunatit
  • Nu-mi place ...
  • Super site

Cautare