Cartea de onoare

Miercuri, 7 Martie 2012, Scris de Airini Gheorghe


 Vă mulțumim pentru că ne vizitați site-ul. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă consemnați impresiile și sugestiile în cartea noastră de onoare. Mesajele vor fi publicate doar după aprobare!Popan (Cucu) Viorica(moden2000srl@yahoo.com) amintire
  Ma numesc Viorica Popan(Cucu) si am fost eleva scolii nr.10 in prima promotie de elevi ai acestei scoli.Am avut colegi de clasa nume cunoscute acum in Focsani:Bratu (Stan) Irina,Bucur(Basarab) Mariana,Marin Emilia,Milos Mihaela,Lazarovici Puiu si multi alti colegi.Cred ca si d-na Silvia Grigore.. Mult succes Scolii Dvs. Cu mult respect, Viorica Popan (Cucu)
Duminică, 13 Martie 2016 07:23
Claudia(anghelclaudia14@yahoo.com) Deosebit respect
  Buna ziua,ma numesc Claudia (Jitaru)Anghel,am fost eleva Scolii nr 10 si as avea deosebita palcere sa-i multumesc pe aceasta cale distinsei doamne invatatoare Vasile Anisoara.Cu respect,Claudia (Jitaru)Anghel.
Vineri, 31 Martie 2017 11:10
Vasiliu Cristian(cristianvasiliu@ymail.com)
  Am urmat cursurile clasei a IV a in perioada 1964-1965 cu doamna invatatoare Tibrea ...Era primul an de functionare al scolii,cu sali de clasa luminoase,calduroase,parchet,banci noi,ceva deosebit fata de scoala de unde veneam(Nr.6).Daca timpul si sanatatea imi vor permite, doresc sa revin pentru o scurta vizita in Focsani si poate la Scoala Generala Nr.10,cum era denumirea pe vremuri,si la mormantul din Cimitirul Sudic unde odihneste Duiliu Zamfirescu.Un gand bun de la Iasi,tuturor Focsanenilor!Cu deosebita stima,Vasiliu Cristian.
Luni, 25 Iunie 2018 18:24

Titlu *
Nume *
E-mail *
Continut *

Ultima actualizare (Miercuri, 30 Decembrie 2015 11:25)

Revista școlii


Arhiva

Sondaj


Ce parere aveti despre site-ul scolii?

  • O necesitate
  • Imi place ...
  • Trebuie imbunatit
  • Nu-mi place ...
  • Super site

Cautare